Fløderand med melon
60+ min

Fløderand med melon

Fløderand er efterhånden en forbigået klassiker. Synd og skam for det smager fantastisk!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fløderand med melon

Fløderand er efterhånden en forbigået klassiker. Synd og skam for det smager fantastisk!

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g blandet meloner i kugler

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Sæt husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kom fløde, mælk, fraiche, sukker og vaniljesukker i en skål og rør det godt sammen. Træk husblassen op af vandet med et vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med ca. 2 dl af flødeblandingen og rør det i resten. Hæld fromageblandingen i en randform og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer - eller til den er stivnet.

Ved serveringen

Vend fløderanden ud på et fad og fyld den med melonkugler.

Tip

Du kan også pynte med flødeskum.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 17960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 74 %
Print

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En dejlig, forfriskende vin til denne klassiker er den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan