Flute med gratineret lammemørbrad
30 min

Flute med gratineret lammemørbrad

Varm og lækker frokost - varier gerne kødet med fx kylling.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flute med gratineret lammemørbrad

Varm og lækker frokost - varier gerne kødet med fx kylling.

Antal portioner
  • 50 g rensede blandede babysalatblade

Fremgangsmåde:

Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Steg lammemørbraderne i ca. 2 min. - vend af og til. Tag kødet op, drys med salt og lad det hvile tildækket. Flæk imens flutestykkerne, læg dem på en plade med bagepapir og rist brødet midt i ovnen. Tag flutestykkerne ud og pensl dem med resten af olien. Bland ost, sesamfrø, citronskal og salvie. Skær kødet i skrå skiver og fordel det på brødet. Drys med den krydrede ost og salt.

Gratiner flutestykkerne midt i ovnen og server dem lune sammen med salaten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 50 %
Print