Flute med ost og skinke
30 min

Flute med ost og skinke

Et hurtigt aftens- eller frokostmåltid til de dage, hvor der ikke er så meget tid i køkkenet, men den skal stå på andet end en rugbrødsmad.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flute med ost og skinke

Et hurtigt aftens- eller frokostmåltid til de dage, hvor der ikke er så meget tid i køkkenet, men den skal stå på andet end en rugbrødsmad.

Antal portioner
  • 8 dl icebergsalat i strimler
  • 20 cherrytomater i hele og halve
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Halver fluten. Skær 6 dybe ridser i hvert stykke flute. Fordel smør, paprika, ost og skinke i ridserne. Bag de 2 stykker flute på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Bland salat og cherrytomater i en skål. Drys med peber og spis salaten sammen med de lune flutes.

I stedet for skinke kan du bruge pepperonipølse eller skiver af tomat. Flute med ost og skinke kan suppleres med en banan til hver - så har I et helt aftensmåltid.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 33 %
Print