Focaccia med tomat og ost

Lav de flotte, men nemme focaccia til både hverdag og fest!
Fryseegnet
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Focaccia med tomat og ost

Lav de flotte, men nemme focaccia til både hverdag og fest!

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i det håndvarme vand. Tilsæt salt, smør, kvark, durummel og hvedemel. Ælt dejen til den er smidig - den skal være ganske løs. Lad dejen hæve ca. ½ time.

Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Fordel dejen med meldryssede hænder i en velsmurt bradepande. Pensl dejen med olie fra de marinerede tomater. Fordel tomat, ost, rosmarin og salt over dejen. Tryk fyldet ned i dejen med fingerspidserne. Lad dejen efterhæve i ca. 15 min. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet afkøle på en bagerist. Skær det i firkanter og server nybagt.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Tips

Lun brødet i ovnen efter optøning og skær det i firkanter inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 20250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 32 %
Print