Forret med aubergine

Nem og lækker opskrift på en vegetarisk forret med aubergine. Glæd dig til at nyde den.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Forret med aubergine

Nem og lækker opskrift på en vegetarisk forret med aubergine. Glæd dig til at nyde den.

Antal portioner
  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat
  • ½ liter groftrevet hovedsalat
  • 1 forårsløg i tynde strimler
  • 12 sorte oliven

Pynt

  • agurker i tynde stave

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

Del auberginen på langs og prik kødsiderne med en gaffel. Læg dem, med kødsiden nedad, på en plade med bagepapir. Bag auberginen midt i ovnen. Pil skindet af og hak auberginekødet meget fint. Rør det sammen med rødløg og tomatpure. Vend fraichen i og smag til med salt og peber. Stil auberginepureen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Anret grøntsager og oliven på portionstallerkener sammen med lidt af auberginepureen. Server resten i en skål ved siden af.

Tip

Auberginen kan bages i mikrobølgeovn i ca. 10 min. ved fuld effekt.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 32 %
Print