Frikadeller med fisk

Lækre fiskedunser lavet fra bunden serveret med en coleslaw-inspireret gulerodsalat.
Fryseegnet
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frikadeller med fisk

Lækre fiskedunser lavet fra bunden serveret med en coleslaw-inspireret gulerodsalat.

Antal portioner

Gulerodssalat

Fiskefrikadeller

  • 400 g hakket torskekød
  • 1¼ tsk groft salt
  • 6 hakkede forårsløg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 1¼ dl mælk
  • 1½ spsk kartoffelmel
  • 4 spsk hvedemel
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Gulerodssalat

Vend remoulade og ymer sammen i en skål. Tilsæt krydderier og revet gulerod (gem lidt til pynt). Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Rør salaten op og smag til.

Fiskefrikadeller

Rør imens torskekødet med salt i ca. 1 min. Kom forårsløg, persille, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter de 2 slags mel. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad smørret gyldne i en pande. Steg 15 frikadeller ved svag varme, ca. 5 min. på 3 sider (ca. 15 min. i alt).

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 33 %
Print