Frikadellerne kan fryses. Lun den inden serveringen.
8118 kJ / 1940 kcal
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,4 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 50,3 % | 9,5 g |
Fedt: | 25,3 % | 2,2 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
300 g
Hakket grisekød (ca. 12% fedt)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Fintrevet løg
|
|
1
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
4 spsk
Hvedemel
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
4 dl
Mælk eller bouillon
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
600 g
Letkogte grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder
|