Frisk spinatsalat med mynte og salatost
30 min

Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.
Bedømmelse (100 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.

Antal portioner
  • 1 rødløg i tynde halve ringe (ca. 100 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g landbrød i skiver
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 250 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Hertil

  • 500 g grillstegte kyllingefileter eller laksefilet

Fremgangsmåde:

Vend løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde. Rist brødet og skær det i tern til croutoner. Del osten i små brud. Vend spinatbladene med olie og anret dem i et fad sammen med agurk, bønner, løg og ost. Drys med mynte, citronskal, peber og lidt af croutonerne. Server salaten sammen med grillstegt kylling eller laks og resten af croutonerne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 30 %
Print