Friske bær med vaniljesauce

Friske bær med vaniljesauce

30 min
Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!
https://www.arla.dk/opskrifter/friske-bar-med-vaniljesauce/

Sådan gør du

Friske bær med vaniljesauce
  • Skyl bærrene og lad dem dryppe godt af i en sigte. Fordel bærrene i 8 portionsskåle.
  • Skyl ribsene og ryst dem lidt.
  • Vend dem i sukker og læg dem ovenpå bærrene.
  • Hæld lidt af vaniljesaucen ved bærrene og server resten i en lille kande ved siden af. Pynt med citronmelisse og server.
Energiindhold for hele retten:

6096 kJ / 1457 kcal

Næringsindhold pr. 100g

351 kJ / 84 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 8,1 % 1,7 g
Kulhydrat: 60,1 % 12,4 g
Fedt: 31,8 % 3 g
Mere inspiration

Sæsonen med ribs er skøn - prøv dem i denne dejlige lagkage.

Ingredienser

1200 g Friske bær, fx brombær, blåbær, jordbær og/eller hindbær
8 Små klaser ribs
3 spsk Sukker
½ liter Kold vaniljesauce
Pynt
Citronmelisseblade