Friske bær med vaniljesauce

Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Friske bær med vaniljesauce

Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!

Antal portioner
  • 1200 g friske bær, fx brombær, blåbær, jordbær og/eller hindbær

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Skyl bærrene og lad dem dryppe godt af i en sigte. Fordel bærrene i 8 portionsskåle.

Skyl ribsene og ryst dem lidt. Vend dem i sukker og læg dem ovenpå bærrene. Hæld lidt af vaniljesaucen ved bærrene og server resten i en lille kande ved siden af.

Pynt med citronmelisse og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 34 %
Print