Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® Øko
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Friske bær med vaniljesauce
Friske bær med vaniljesauce
30 min
•
Kommentarer
Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!
Sådan gør du
Friske bær med vaniljesauce
Skyl bærrene og lad dem dryppe godt af i en sigte. Fordel bærrene i 8 portionsskåle.
Skyl ribsene og ryst dem lidt.
Vend dem i sukker og læg dem ovenpå bærrene.
Hæld lidt af vaniljesaucen ved bærrene og server resten i en lille kande ved siden af. Pynt med citronmelisse og server.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6096 kJ / 1457 kcal
Næringsindhold pr. 100g
351 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
2,4 g
Protein:
8,1 %
1,7 g
Kulhydrat:
60,1 %
12,4 g
Fedt:
31,8 %
3 g
Mere inspiration
Sæsonen med ribs er skøn - prøv dem i denne dejlige lagkage.
60+ min
Guldlagkage med rysteribs
(31)
Ingredienser
1200 g
Friske bær, fx brombær, blåbær, jordbær og/eller hindbær
8
Små klaser ribs
3 spsk
Sukker
½ liter
Kold vaniljesauce
Pynt
Citronmelisseblade
Andre gode forslag
60+ min
Chokolademousse
(386)
30 min
Fluffy pancakes
(34)
30 min
Pandekager med havregryn og skyr
(47)
1 time
Sommerkage med friske bær
(84)
30 min
Bagt oatmeal
(6)
15 min
Honningristet havre til yoghurt
(28)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise