Fuldkornsbolle med kylling, jordbær og agurk

En stor og mættende burgerbolle med den cremede smag fra osten og den friske smag fra jordbær og kartofler.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fuldkornsbolle med kylling, jordbær og agurk

En stor og mættende burgerbolle med den cremede smag fra osten og den friske smag fra jordbær og kartofler.

Antal portioner
  • 2 store fuldkornsboller
  • 50 g Buko® Naturel
  • 8 skyllede blade af hjertesalat
  • 50 g silkeskåret kyllingepålæg
  • 2 skoleagurker i tynde strimler
  • 100 g jordbær i tynde skiver
  • 200 g kogte nye kartofler i tynde skiver
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 200 g ærter i bælg
  • 100 g friske bær, fx kirsebær eller jordbær

Fremgangsmåde:

Flæk bollerne og rist dem på en brødrister. Lad bollerne køle af og smør dem med flødeost. Læg brugerbollerne sammen om salat, kyllingepålæg, agurk, jordbær, kartofler, salt og peber. Pak bollerne ind i madpakkepapir og kom dem i madkasser sammen med en håndfuld ærter og friske bær.

Tips

I stedet for flødeost naturel kan du bruge andre flødeost varianter.

Bollerne smager også godt med rå eller ristede løg.

Børn elsker at få en lille hilsen i madkassen fra far eller mor. Skriv en lille hilsen eller tegn en tegning. Et lille klistermærke til madkassen er også et stor hit hos de mindre børn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 23 %
Print