Galetter med ost og sprødt grønt

Asiatiske ruller - velegnet til at spise med fingrene, kan anvendes som forret eller som del af buffet.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Galetter med ost og sprødt grønt

Asiatiske ruller - velegnet til at spise med fingrene, kan anvendes som forret eller som del af buffet.

Antal portioner

Sauce

  • ½ dl sake (risbrændevin)
  • ½ dl lys sojasauce
  • 3 spsk sukker

Galetter

  • 8 optøede, frosne risplader (galetter) - ca. 21 x 21 cm

Fyld

  • 50 g sukkerærter - i tynde strimler
  • 2 forårsløg - i tynde strimler
  • 50 g rensede enokisvampe
  • 1 gulerod - i tynde strimler
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 150 g Castello® økologisk brie - i tynde strimler

Fremgangsmåde:

Sauce

Bring sake, sojasauce og sukker i kog i en gryde. Kog ved kraftig varme i ca. 2 min. Hæld saucen i en skål og stil den tildækket i køleskabet ca. 15 min. - eller til saucen er helt kold.

Galetter

Læg rispladerne under et fugtigt viskestykke.

Fyld

Kort før serveringen rulles de bløde risplader omkring fyldet: Læg lidt fyld midt på en risplade, hvor den ene spids vender mod dig selv. Fold de 3 spidser ind over fyldet. Kom et par dråber vand på den fjerde spids og rul dejen stramt om fyldet. Lav de sidste 7 galetter. Skær galetterne over på midten og arranger dem på tallerkener sammen med saucen i små skåle - spis galetterne med pinde eller brug fingrene!

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %
Print