Græsk agurkesalat med cremefraiche

Server tzatzikien sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Græsk agurkesalat med cremefraiche

Server tzatzikien sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Stil 2 kaffefiltre i en sigte og hæld yoghurten til afdrypning i kaffefiltrene. Lad yoghurten dryppe af i ca. 2 timer i køleskabet. Skræl agurkerne og skær dem i meget tynde skiver. Læg dem i en skål og bland dem med salt. Lad dem trække i ca. 1 time. Skyl agurkeskiverne godt i koldt vand i en skål og vrid dem i et klæde - til de er meget tørre. Rør den afdryppede yoghurt med cremefraiche. Vend agurkeskiverne ned i yoghurtblandingen og smag til med hvidløg og peber. Lad salaten stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Smag evt. salaten til med lidt salt, og server den alene sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 45 %
Print