Græskarsnack med spidskommen og dip

Søde græskar, sprødt rugbrød og dip lavet af skyr. Uhm.. et super alternativ til det traditionelle diptilbehør som agurk og gulerod.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Græskarsnack med spidskommen og dip

Søde græskar, sprødt rugbrød og dip lavet af skyr. Uhm.. et super alternativ til det traditionelle diptilbehør som agurk og gulerod.

Antal portioner
  • 12 tynde både butternut squash (ca. 350 g)
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 2 skiver hårdtristet mørkt rugbrød
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Skyr 0,2%

Pynt

  • bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Pensl squashbådene med olie og drys med spidskommen. Fordel dem på en bageplade med alufolie og bag dem midt i ovnen. Grill dem herefter øverst i ovnen. Skær det ristede rugbrød i 12 stave og læg et stykke græskar på hver. Pynt med bredbladet persille, drys med salt og server med skyren som dip.

Tip

I stedet for butternut squash kan du bruge hokaido - lækkert at man er fri for at skrælle begge slags.

Bagetid

Ca. 15 min ved 200° - traditionel ovn.

Grill

7-10 min. - til de er gyldne

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1736 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %
Print