Gratin - af en rest stuvet hvidkål

Gratin - en klassiker, som helt klart er værd at prøve - du får brugt dine rester og så smager den godt.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gratin - af en rest stuvet hvidkål

Gratin - en klassiker, som helt klart er værd at prøve - du får brugt dine rester og så smager den godt.

Antal portioner

Tilbehør

  • 2 tykke skiver rugbrød i 8 bjælker
  • 8 skiver parmaskinke - eller 4 i halve
  • 50 g semidried tomatoes
  • 6 gulerødder i stænger

Pynt

  • sorte løgfrø eller sorte sesamfrø

Fremgangsmåde:

Pisk æggene let sammen (evt. med en gaffel). Bland hytteost og hvedemel sammen og kom det i æggene. Tilsæt stuvet hvidkål, purløg, timian, salt og peber. Fordel gratinmassen i 4 cupcake forme og bag dem på en plade midt i ovnen.

Server retten med rugbrødsbjælker viklet med parmaskinke, tomater og gulerødder i stænger.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 37 %
Print