Gratineret sandwich med ost, roastbeef og kartoffel

At gratinere vil sige at give en ret gylden, sprød skorpe i ovnen eller under grillen. Det sker ved høj temperatur og i kort tid.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gratineret sandwich med ost, roastbeef og kartoffel

At gratinere vil sige at give en ret gylden, sprød skorpe i ovnen eller under grillen. Det sker ved høj temperatur og i kort tid.

Antal portioner
  • 6 skiver groft sandwichbrød
  • 150 g roastbeef i tynde skiver

Tilbehør

  • salat af 300 g tomater og 300 g
  • agurker vendt med, purløg, salt og peber

Fremgangsmåde:

Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til kartoflerne er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne, pisk dem sammen med fløden og tilsæt ost, purløg, sennep og salt. Pisk æggehviderne stive og vend dem i kartoffelblandingen.

Del brødskiverne diagonalt til trekanter og læg brødet på en plade med bagepapir. Kom roastbeefen på og fordel kartoffelblandingen på brødet. Gratiner sandwichene øverst i ovnen og server dem varme sammen med salaten.

Gratinering

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %
Print