Grillede auberginer og kartofler i yoghurtmarinade

Indisk inspireret vegetarret med yoghurtmarinerede grøntsager og tomatraita. Server med basmatiris og naanbrød.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede auberginer og kartofler i yoghurtmarinade

Indisk inspireret vegetarret med yoghurtmarinerede grøntsager og tomatraita. Server med basmatiris og naanbrød.

Antal portioner
  • 400 g små kartofler
  • 1 stor aubergine

Yoghurtmarinade

Tomatraita

Tilbehør

  • 240 g basmatiris
  • 200 g naanbrød

Fremgangsmåde:

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem i 10 min. Skær dem i halve. Skær auberginen i store tern på ca. 3 x 3 cm.

Yoghurtmarinade

Rør ingredienserne til marinaden sammen. Læg kartofler og auberginer heri i ca. ½ time.

Tomatraita

Halver tomaterne og fjern kernerne. Skær tomatkødet i tern. Rør dem i yoghurten sammen med koriander, spidskommen og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel grøntsagerne på små bambusspyd (der har ligget i vand i ca. ½ time) og grill dem på en varm grillpande eller øverst i ovnen - til grøntsagerne er møre. Server med basmatiris og grillede naanbrød.

Tip

Hvis man ønsker at supplere med kød, kan man bruge 200 g kartofler i stedet for 400 g samt 250 g kyllingebryst eller lammekød i tern. I så fald skal kødet marinere i mindst en time.

Grill

5-10 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 8 %
Print