Grillede majs med myntecreme

God sommerret som hele familien vil elske.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede majs med myntecreme

God sommerret som hele familien vil elske.

Antal portioner
  • 1 agurk
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk tahin (ristet sesampasta)
  • 2 spsk finthakkedt frisk mynte
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 rensede majskolber
  • 10 papadums (tynde indiske brød)

kan serveres til

  • Stegte bøffer af hakket oksekød (ca. 6% fedt)

Fremgangsmåde:

Stil 2 kaffefiltre i en sigte over en skål. Fordel det syrnede produkt i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. ½ time.

Flæk agurken på langs og fjern kernerne. Skær agurken i tynde skiver og vend dem sammen med limesaft.

Kom det afdryppede produkt i en skål og tilsæt tahin, mynte, limesaft, salt og peber. Stil myntecremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Læg majskolberne på en plade uden bagepapir og grill dem øverst i ovnen.

Rist papadums i en tør varm pande ca. 1 min. eller til de er boblet op.

Ved serveringen

Server de grillede majskolber sammen med myntecreme, agurkeskiver, papadums og hakkebøffer.

Grill

Ca. 12 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 30 %
Print