Grillede schnitzler med grønt og kryddersmør

Lad kryddersmørret smelte ud over grøntsagerne og nyd smagen af både smør og de italienske urter.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede schnitzler med grønt og kryddersmør

Lad kryddersmørret smelte ud over grøntsagerne og nyd smagen af både smør og de italienske urter.

Antal portioner
  • 1 kg skrabede nye kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 125 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill skinkeschnitzlerne ved kraftig varme, 1½-2 min. på hver side. Drys schnitzlerne med salt og peber og vend dem i basilikum.

Kom ærter og forårsløg i gryden med kartofler og bring atter vandet i kog. Kog i ca. 1 min., uden låg, og hæld vandet fra grøntsagerne. Kom grøntsagerne i 4 dybe tallerkener og fordel kryddersmørret på toppen. Skær de nygrillede skinkeschnitzler i tykke skiver og server dem til grøntsagerne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 28 %
Print