Grillet vandmelon med chorizopølse
30 min

Grillet vandmelon med chorizopølse

Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillet vandmelon med chorizopølse

Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.

Antal portioner
  • 1 lille vandmelon
  • 200 g chorizopølser (spansk paprikapølse)
  • 30 g mandler
  • 150 g Castello® Cheddar Matured
  • 2½ dl friske basilikumblade
  • 100 g kapersbær (1 lille glas)
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk olivenolie

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Fremgangsmåde:

Skær vandmelonen i 6 rektangler - ca. 10 cm lange og 4 cm brede - og grill dem - de kan også serveres rå. Skær pølsen i skiver og grill dem på en varm grillpande eller en almindelig pande uden brug af olie. Resten af ingredienserne anrettes på melonen. Hæld lidt olie og eddike omkring. Spis salaten med groft brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 62 %
Print

Vin match

Corvina Bardolino, Italien

Rosévin med både syre og frugt, fx en chiaretto bardolino Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til grill-mad