Grøn ærtecreme med bacon og havesalater

Denne flotte forret er let og frisk og den kan serveres både varm og kold.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøn ærtecreme med bacon og havesalater

Denne flotte forret er let og frisk og den kan serveres både varm og kold.

Antal portioner

Pynt

  • både af citroner

Tilbehør

  • 100 g ristede bacon i tern
  • 100 g spæde salatblade, fx rødbedeblade
  • 100 g groft brød

Fremgangsmåde:

Kom ærter, bouillon, salt og peber i en gryde og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløde samt de hakkede krydderurter. Kom blandingen i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til cremen er glat. Smag cremen til.

Ved serveringen

Drys bacontern og halvdelen af salaten i suppen og server straks med brød og citron til. Server resten af salaten ved siden af til opfyldning.

En let og forfriskende forret, der kan serveres kold eller varm.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %
Print