Grøn ærtedip

Frisk dip, der også kan bruges som kold sauce.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøn ærtedip

Frisk dip, der også kan bruges som kold sauce.

Antal portioner

Hertil

  • 300 g blandede grøntsager i stave, fx agurk, bladselleri og radiser

Fremgangsmåde:

Hæld kogende vand over ærterne og lad dem trække i ca. 3 min. Kom ærterne i en sigte og lad dem dryppe godt af. Blend ærterne og rør dem sammen med de øvrige ingredienser.

Server dippen sammen med årstidens sprøde grøntsager.

Tips

Ønsker du en mere krydret dip kan du tilsætte knust chili eller spidskommen.

Den grønne ærtedip smager også godt til fx stegte kartofler og fisk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 38 %
Print