Grøntsagsgryde

Savner du en opskrift på en nem, lækker og hurtig vegetarisk gryderet? Så prøv denne velsmagende grøntsagsgryde med peberfrugt, løg og sprødt bladselleri!
Fryseegnet
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagsgryde

Savner du en opskrift på en nem, lækker og hurtig vegetarisk gryderet? Så prøv denne velsmagende grøntsagsgryde med peberfrugt, løg og sprødt bladselleri!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede mellemstore zittauerløg
  • 1 grofthakket grøn peberfrugt
  • 5 stilke bladselleri i skiver
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Svits løg, peberfrugt og bladselleri heri. Tilsæt de flåede tomater, salt og peber. Kog retten under låg ved svag varme i ca. 15 min. Smag til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 1940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 45 %
Print