Grøntsagspande

Prøv denne lækre vegetaropskrift som er sund og lige til. Aubergine, tomater, løg og ost skaber en smagsoplevelse som når hele smagspaletten rundt!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagspande

Prøv denne lækre vegetaropskrift som er sund og lige til. Aubergine, tomater, løg og ost skaber en smagsoplevelse som når hele smagspaletten rundt!

Antal portioner

Pynt:

  • herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og lad dem trække i 15 min. Skyl skiverne og tør dem godt. Svits løg, hvidløg og tomater i gyldent smør til grøntsagerne falder let sammen. Tilsæt herbes de Provence og salt. Læg aubergineskiverne taglagt ned i tomatblandingen og drys ost over. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under låg i 5 min.

Tip

Server grøntsagspanden til fx stegt kød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 35 %
Print