Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg
30 min

Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg

Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg

Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.

Antal portioner
  • en rest afpudset steg, fx flæskestege, lammekølle eller oksesteg
  • ½ dl finthakket kruspersille
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 4 spsk kapers - uden lage
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft flute

Fremgangsmåde:

Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Bring ostesaucen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt løg, asparges, champignoner og bønner. Bring atter saucen i kog, under forsigtig omrøring, og smag evt. til med salt og peber.

Skær imens kødet i meget tynde skiver og anret dem, i ét lag, på et fad. Drys med krydderurter, kapers og peber. Server det krydrede kød sammen med den varme grøntsagssauce og flute.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %
Print