Grøntsagssauté med andebryst

Skønne stegte grøntsager med små bidder af andebryst. Hertil en frisk, syrlig og stærk dressing som binder det hele sammen.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagssauté med andebryst

Skønne stegte grøntsager med små bidder af andebryst. Hertil en frisk, syrlig og stærk dressing som binder det hele sammen.

Antal portioner

Dijon-honningdressing

  • ¼ liter kærnemælk
  • 1 spsk dijon-honningsennep
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 225 g champignoner i halve
  • 4 gulerødder i stave
  • 3 zittauerløg i både
  • 3 små hvidløgsfed i skiver
  • 1 dl strimlet bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 320 g perlerug - koges

Fremgangsmåde:

Dijon-honningdressing

Rør kærnemælk, sennep og salt sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til og hæld dressingen i en lille kande.

Fjern eventuelle fjerrester. Læg andebryststykket på skindsiden og skær det i ca. 1 cm tykke skiver - lad kødet forblive samlet. Læg det på skindsiden i en kold sauterpande. Skru op til kraftig varme og steg andebrystskiverne på skindsiden ca. 4 min. uden omrøring. Bred kødskiverne ud i hele panden og steg dem ca. ½ min. på hver side. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt.

Tør sauterpanden af og lad fedtstoffet blive gyldent. Steg champignoner, gulerødder og løg i ca. 5 min. Tilsæt hvidløg, persille (gem lidt til pynt) og salt. Steg i yderligere ca. 2 min., læg andekødet på og smag til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 20 %
Print