Grøntsagsstrimler i urtecreme

En flot servering af forskellige grøntsager. Server til en rest kød eller som selvstændig salat.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagsstrimler i urtecreme

En flot servering af forskellige grøntsager. Server til en rest kød eller som selvstændig salat.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g gulerødder
  • 100 g grøn squash
  • 150 g kinaradiser i strimler
  • 150 g agurk i strimler

Urtecreme

Tilbehør

  • 600 g grovboller

Fremgangsmåde:

Skær de rengjorte grøntsager i lange, tynde strimler med en kartoffelskræller. Rør ost, fraiche, hvidløg og krydderurter sammen. Kom grøntsagerne i urtecremen og smag til med salt og peber. Server salaten sammen med groft brød.

Tip

Grøntsagerne kan også serveres til fx kogt skinke, hamburgerryg eller frikadeller.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %
Print