Grov paté med ris og rodfrugter

Grove grøntsager og røgede pølser samlet med bl.a. ris og æg.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grov paté med ris og rodfrugter

Grove grøntsager og røgede pølser samlet med bl.a. ris og æg.

Antal portioner
  • 3 gulerødder i små tern
  • 2 pastinakker i små tern
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 1 liter kogende vand
  • 2 - 3 krydrede oksepølser i tynde skiver
  • 6 æg
  • 1¼ dl mælk
  • 325 g kolde, kogte brune ris (af 160 g rå ris)
  • 1½ tsk herbes de Provence
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 g smør

Pynt

  • porrer

Tilbehør

  • 240 g rugbrød

Fremgangsmåde:

Kom grøntsagerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem trække i ca. 3 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og bland dem med pølserne. Pisk æg, mælk, ris, herbes de Provence, salt og peber i. Kom æggeblandingen en smurt bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm). Bag æggekagen midt i ovnen.

Vend det syrnede produkt sammen med tomatketchup og salt. Smag til. Server ketchupdressing og rugbrød sammen med patéen i bradepanden.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 27 %
Print