Grov snitte med blåskimmel og krydret pølse
15 min

Grov snitte med blåskimmel og krydret pølse

Nem og enkel natmad - varier gerne med forskellige oste.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grov snitte med blåskimmel og krydret pølse

Nem og enkel natmad - varier gerne med forskellige oste.

Antal portioner
  • 6 semidried tomatoes i kvarte
  • 4 forårsløg i tynde skiver
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Fordel honningen på det ristede rugbrød. Skær osten i tynde skiver og anret dem på brødet sammen med pølsen.

Vend tomat og forårsløg sammen og anret det på osten. Pynt med friskkværnet peber og server straks.

Tip

Hvis du ønsker en mere mild smag kan du med fordel anvende Castello® mild økologisk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 47 %
Print

Vin match

Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien

Rødvin med fylde og sødme, fx en amarone della valpolicella eller lillebroderen ripasso della valpolicella Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til and