Grovboller med kalkunbryst og hytteost

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grovboller med kalkunbryst og hytteost

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.

Antal portioner

Råkost

  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet hvidkål
  • 3 groftrevne gulerødder
  • 4 grovboller
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 4 spsk finthakkede friske basilikumblade eller persille
  • 1 lille knust hvidløgsfed
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogt, røget kalkunbryst i skiver

Pynt

  • fintstrimlede friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Råkost

Bland citronsaft, olie og salt i en skål. Vend hvidkål og gulerødder i dressingen og smag råkosten til.

Lun evt. bollerne på en brødrister. Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citronsaft og peber. Smag hytteosten til. Kom kalkunbryst og hytteost i grovbollerne og spis dem sammen med råkosten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 17 %
Print