Gryderet med julens krydderier

Dejlig krydret gryderet med de gode, velkendte julekrydderier.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gryderet med julens krydderier

Dejlig krydret gryderet med de gode, velkendte julekrydderier.

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 600 g svinefileter i tykke skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 porre i tykke skiver
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 2 spsk koncentreret kalvefond
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk sojasauce
  • ½ dl rosiner

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede porrer
  • mangochutney

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Drys kødet med salt og peber og brun det ca. ½ min. på hver side. Tag kødet op og svits porren i ca. 1 min. - tag porreskiverne op. Pisk fløde, kalvefond, ingefær, kanel, soja og rosiner sammen i sauterpanden. Kom kød og porre heri, bring retten i kog og lad den simre i ca. 5 min. - eller til kødet er mørt. Server sammen med nykogte kartofler, porrer og mangochutney.

Tip

Du kan servere ris i stedet for kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 17 %
Print