Gul frugtsalsa til suppe

Skal det gå lidt hurtigt med aftensmaden, så prøv gul frugtsalsa i din Thaisuppe.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gul frugtsalsa til suppe

Skal det gå lidt hurtigt med aftensmaden, så prøv gul frugtsalsa i din Thaisuppe.

Antal portioner
  • 2 gule peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
  • 100 g tørrede abrikoser i mindre stykker
  • 1 dåse ferskner i tern
  • 4 gulerødder i små tern (ca. 300 g)

Pynt

  • citronverbena

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Fremgangsmåde:

Vend peberfrugt, abrikoser, ferskner og gulerødder sammen.

Bring suppen i kog i en tykbundet uden låg og under omrøring. Server med frugtsalsa til og drys med mandler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %
Print