Gul salsa på nachos

Mexicansk frokostanretning med tilbehør af stærk chili.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gul salsa på nachos

Mexicansk frokostanretning med tilbehør af stærk chili.

Antal portioner

Gul salsa

  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ spsk rapsolie
  • ¼ spsk flydende honning
  • ¼ tsk groft salt
  • ½ gul peberfrugt i tern
  • 50 g optøede, frosne majskerner
  • ½ spsk grofthakket grønne chilipebere i lage, fx jalapeno
  • ½ moden avocado i tern
  • ½ dl grofthakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Gul salsa

Pisk eddike, olie, honning og salt sammen. Vend peberfrugt, majs, jalapeno, avocado og koriander sammen med dressingen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret tortillaschipsene på et fad og fordel salsaen herpå. Pynt med ostestave og koriander. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 61 %
Print