Gulerodspostej smager dejligt og har en lækker konsistens. Kombinationen af smagfulde gulerødder, æg, friske krydderurter og cremet hytteost smager himmelsk.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 40 min. 200° - traditionel ovn.
Riv gulerødderne groft i en foodprocessor eller hurtighakker. Fordel dem i 8 små ovnfaste skåle (a ca. 2 dl).
Monter kniven. Kom de øvrige ingredienser i foodprocessorskålen i nævnte rækkefølge (undtagen hytteost). Hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt hytteosten og hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 sek. Hæld hytteostblandingen over gulerødderne og vend forsigtigt rundt med en gaffel. Bag gulerodspostejerne nederst i ovnen. Server dem varme eller lune sammen med groft brød og salat.
Tip
Du kan også lave postejen i en stor form (a ca. 1½ liter) Bag den i ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.