Hekseøjne
30 min

Hekseøjne

Sjove, kreative toast med æg. Velegnet til halloween eller andre festlige lejligheder for børn.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hekseøjne

Sjove, kreative toast med æg. Velegnet til halloween eller andre festlige lejligheder for børn.

Antal portioner
  • 4 skiver franskbrød
  • 10 g blødt smør
  • 4 æg

Tilbehør

  • 250 g majskerner
  • 100 g romainesalat
  • 2½ spsk ketchup
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 225° med en bageplade i.

Smør brødskiverne med blødt smør og stik et hul ud i hver skive, fx med en småkageudstikker (ca. 5½ cm i diameter). Læg et stykke bagepapir på pladen, når ovnen er varm. Læg brødene på bagepapiret og slå et æg ud i hvert hul. Læg brødstykkerne fra hullerne ved siden af. Sæt pladen tilbage midt i ovnen og bag "hekseøjnene" til hviden er stivnet.

Ved serveringen

Server de varme "hekseøjne" sammen med tilbehøret som en frokost eller let aftensmad.

Tip

Man kan også servere "hekseøjnene" uden salat til brunch sammen med stegte tomater og ristet bacon.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 31 %
Print