Herbes de provencesauce til kylling
30 min

Herbes de provencesauce til kylling

Herbes de Provence er en blanding af tørrede krydderurter der typisk vokser i det skønne Provence, fx timian, rosmarin, salvie, oregano, merian og lavendel.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Herbes de provencesauce til kylling

Herbes de Provence er en blanding af tørrede krydderurter der typisk vokser i det skønne Provence, fx timian, rosmarin, salvie, oregano, merian og lavendel.

Antal portioner

Herbes de provencesauce

Tilbehør

  • 4 grillstegte kyllingefileter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede blandede grøntsager fx gulerødder og sukkerærter

Fremgangsmåde:

Herbes de provencesauce

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og herbes de provence. Kog blandingen ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min., eller til der er ca. 2 dl tilbage. Vend fraiche, majsstivelse og peber sammen og rør det i bouillonen. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 2 min. Smag til. Server straks sammen med kylling, grøntsager og kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %
Print