Hindbærispinde med yoghurt

Friske ispinde med græsk inspireret yoghurt, fløde og hindbær. Glukosesiruppen gør isen blød og cremet.
Fryseegnet
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hindbærispinde med yoghurt

Friske ispinde med græsk inspireret yoghurt, fløde og hindbær. Glukosesiruppen gør isen blød og cremet.

12 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 12 ispindeforme (ca. 1 dl)
  • 12 træispinde

Fremgangsmåde:

Kog hindbær i ca. 1 min. og lad dem køle af. Bring fløde, glukosesirup, og vaniljepulver i kog og lad det køle af. Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. Vend hindbærrene i æggesnapsen, tilsæt yoghurt og flødeblanding og rør til det er ensartet. Fordel blandingen i 12 isforme eller plastikglas (ca. 1 dl i hvert glas) og frys dem i ca. 2 timer. Sæt en træpind i hver is og frys isene i mindst 3 timer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9179 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 49 %
Print