Hindbærskum med frugtsalsa
60+ min

Hindbærskum med frugtsalsa

Den syrlige frugtsalsa går godt i spænd med den milde hindbærskum i denne fedtfattige dessert.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hindbærskum med frugtsalsa

Den syrlige frugtsalsa går godt i spænd med den milde hindbærskum i denne fedtfattige dessert.

Antal portioner

Frugtsalsa

  • 2 limefrugter
  • 275 g ferskner fra dåse i mindre stykker
  • ½ spsk finthakket syltet ingefær
  • 1 spsk syltet ingefær

Hindbærskum

Pynt

  • revet limeskal (usprøjtet)

Fremgangsmåde:

Frugtsalsa

Lav små fileter af limefrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend ferskner, limefileter, ingefær og -lage sammen. Fordel frugtsalsaen i 4 høje glas.

Hindbærskum

Pisk æggehvide og sukker til marengs og vend det forsigtigt i yoghurten. Fordel blandingen i glassene med frugtsalsa. Stil de 4 hindbærskum tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Pynt med lidt limeskal og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 87 %
  • Fedt: 3 %
Print