Honningmarineret laks med ferskendressing
60+ min

Honningmarineret laks med ferskendressing

Prøv at marinere laksen næste gang du skal grille. Det smager rigtig dejligt.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Honningmarineret laks med ferskendressing

Prøv at marinere laksen næste gang du skal grille. Det smager rigtig dejligt.

Antal portioner
  • 4 laksekoteletter
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ferskendressing

Tilbehør

  • 1 kg bagte halve kartofler med sesamfrø
  • 250 g grøn salat, fx blandede babysalatblade og iceberg

Fremgangsmåde:

Gnid laksen med honning, salt og peber. Lad den stå i køleskabet i ca. 1½ time. Lad laksen dryppe af og grill den på en varm grillpande eller på havegrillen - ca. 2 min. på hver side.

Ferskendressing

Skær fersknerne i mindre stykker. Rør kvark og de øvrige ingredienser sammen og vend ferskenstykkerne heri. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksestykkerne på et fad sammen med kartoflerne og server ferskendressingen til.

Tip

I stedet for ferskner fra dåse kan du anvende modne ferskner eller nektariner.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %
Print