Hot tomatsuppe med quinoa
30 min

Hot tomatsuppe med quinoa

Karakterfuld suppe med fyld af quinoa, som er frø fra en proteinrig plante med oprindelse i Andesbjergene.
Bedømmelse (13 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hot tomatsuppe med quinoa

Karakterfuld suppe med fyld af quinoa, som er frø fra en proteinrig plante med oprindelse i Andesbjergene.

Antal portioner
  • 175 g sort quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® klassisk Tomatsuppe
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 300 g majskerner
  • 1 grøn peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 300 g wokstrimler af okseklump

Fremgangsmåde:

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog i ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld quinoaen i en sigte.

Bring imens tomatsuppen i kog i en stor, tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt bønner med chilisauce, majs, peberfrugt, salt og cayennepeber. Bring atter suppen i kog, tilsæt kød og kog suppen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Server tomatsuppen med lun quinoa, hakkede korianderblade og iskold cremefraiche.

Tip

Tilsæt ¼ tsk cayennepeber ekstra, hvis du vil have suppen hot-hot.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %
Print