Hurtigt madbrød med hytteost og krydderurter

Super nemt og hurtigt madbrød, der hverken skal æltes eller hæve særlig længe.
Fryseegnet
Bedømmelse (20 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hurtigt madbrød med hytteost og krydderurter

Super nemt og hurtigt madbrød, der hverken skal æltes eller hæve særlig længe.

Antal portioner
  • 2 dl hakkede krydderurter, fx persille, dild, purløg eller ramsløg

Fremgangsmåde:

Lun vandet (lillefingervarmt) og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Glat dejen ud med våde fingre til ca. 1 cm´s tykkelse. Lad brødet hæve på køkkenbordet i ca. 20 min. Bag brødet midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Tips

Du kan også koldhæve dejen. Reducer mængden af gær til ca. ⅓ og lad dejen hæve tildækket i køleskabet natten over.

Tips

Lun det inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 21 %
Print