Hvid chokolade og safrancreme

En drøm af hvid chokolade og safran som modspil til frugt og bær.
Fryseegnet
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hvid chokolade og safrancreme

En drøm af hvid chokolade og safran som modspil til frugt og bær.

Antal portioner
  • 4 appelsiner
  • 2 passionfrugter
  • 250 g brombær

Fremgangsmåde:

Knus safran og sukker i en morter. Tilsæt kogende vand. Lad den hvide chokolade smelte over vandbad. Tag chokoladen af varmen og pisk safranlagen i med en elpisker. Tilsæt fraichen og pisk til cremen er glat.

Lav appelsinfileter og skær dem i mindre stykker. Del passionsfrugterne og skrab frugten ud. Vend appelsin, passionsfrugt og brombær sammen. Fordel frugterne i glas og hæld safrancremen ud over. Server straks eller stil glassene i køleskabet.

Tip

Desserten smager også godt kold.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 48 %
Print

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fra Bordeaux i Frankrig, fx en sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chokolade