Hytteostmayo

Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteostmayo

Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.

Ca. 2 dl

Fremgangsmåde:

Kom hytteost, æg og salt i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Stil mayo'en tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tips

Lav hytteostmayo'en om til remoulade ved at tilsætte 2 spsk piccalilly eller anden findelt remouladepuré af råsyltede grøntsager.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1230 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 50 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 41 %
Print