Hytteostpizza med løg og kylling

Lækker saftig pizza....og man kan jo lige så godt bage den selv.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteostpizza med løg og kylling

Lækker saftig pizza....og man kan jo lige så godt bage den selv.

Antal portioner
  • 1 pizzadej - færdig, fuldkorn
  • 15 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 zittauerløg i halve, tynde ringe
  • 200 g skalotteløg i tynde både
  • 5 forårsløg i tykke ringe
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakkede friske oreganoblade

Pynt

  • friske oreganoblade

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir og lad den hvile i ca. 10 min.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Del kyllingeindefileterne på langs og steg dem ca. 2 min. ved kraftig varme og ca. 2 min. ved jævn varme - vend af og til. Tag inderfileterne af panden, drys med salt og peber og hold kødet varmt. Kom de 3 slags løg i panden og drys med salt og peber. Steg ved kraftig varme i ca. 3 min. og jævn varme i ca. 7 min. - rør af og til. Tilsæt oregano og smag løgene til.

Træk imens bagepapiret over på den varme bageplade og forbag pizzabunden midt i ovnen - slå dejen ned undervejs, hvis den hæver sig. Tag bunden ud, fordel hytteost og revet ost og bag pizzaen færdig midt i ovnen. Tag pizzaen ud og fordel de stegte løg og kyllingekødet på bunden. Server den varme pizza med det samme.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 225°.

Bagning

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 24 %
Print