Hytteostpostej

Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.
Antal portioner
Fryseegnet
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteostpostej

Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.

Antal portioner

Tomatsalat

  • 400 g cherrytomater i halve
  • 100 g radiser i halve skiver
  • 1 finthakket rødløg

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat

Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse.

Server tomatsalaten sammen med landbrød til den varme eller lune hytteostpostej.

Madpakke til i morgen

Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.

Post Ingredients Comment

Bagetid

Ca. 50 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 34 %
Print