Hytteostpostej
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Fryseegnet

Hytteostpostej

Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.

Antal portioner
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 12 groftrevet knoldselleri
  • 3 finthakkede zittauerløg
  • 75 g grofthakkede usmuttede mandler
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 34 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tomatsalat

  • 400 g cherrytomater i halve
  • 100 g radiser i halve skiver
  • 1 finthakket rødløg

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat

Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse.

Server tomatsalaten sammen med landbrød til den varme eller lune hytteostpostej.

Madpakke til i morgen

Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.

Post Ingredients Comment

Bagetid

Ca. 50 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 34 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 60+ min