Indisk grøntsagspande
30 min

Indisk grøntsagspande

Krydderiblandingen garam masala får hele køkkenet til at dufte!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Indisk grøntsagspande

Krydderiblandingen garam masala får hele køkkenet til at dufte!

Antal portioner
  • 12 kartofler
  • 4 gulerødder
  • ½ blomkål
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk gurkemeje
  • 25 g smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 spsk friske korianderblade eller persille

Sauce

Hertil

  • 500 g grillet kyllingefileter

Fremgangsmåde:

Skræl kartofler og gulerødder - og skær dem i store tern. Del blomkålen i små buketter. Smelt smørret i en stor stegegryde og svits garam marsala og gurkemejen. Kom grøntsagerne i og krydr med salt. Steges i ca. 20 min. Drys koriander over retten.

Sauce

Bland imens hvidløg og mynte sammen med yoghurten og smag til.

Server retten med kylling og dressing ved siden af.

Det er krydderiblandingen garam masala - med nelliker og ingefær, der dufter af hjemlig hygge i køkkenet.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 23 %
Print