Ingefæris med orange
60+ min

Ingefæris med orange

En festlig is i glas, som kan stå serveringsklar i fryseren.
Fryseegnet
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ingefæris med orange

En festlig is i glas, som kan stå serveringsklar i fryseren.

Antal portioner

Pynt

  • 25 g smeltet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 8 ananaskirsebær

Fremgangsmåde:

Pisk æggeblommer og flormelis lyst og luftigt. Rør ingefær og likør heri. Pisk fløden til et let skum og vend det sammen med ingefærblandingen. Fordel blandingen i 8 portionsglas og frys dem i ca. 3 timer.

Bræk chokoladen i stykker og smelt den i en skål over vandbad. Dyp ananaskirsebærrene i chokolade og lad dem stivne på et stykke bagepapir i køleskabet.

Tag ingefærisen ud af fryseren ca. 15 min. før servering, pynt dem og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 74 %
  • Alkohol: 2 %
Print

Vin match

Muscat/moscato Rhône, Frankrig

Hvid dessertvin på muscat-druen vil være perfekt her, fx em muscat de beaumes de venise eller en muscat de rivesaltes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vine til appelsin