Ingefærkrydret kartoffelsalat

Prøv en anderledes kartoffelsalat med frisk ingefær, chili og masser af persille.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ingefærkrydret kartoffelsalat

Prøv en anderledes kartoffelsalat med frisk ingefær, chili og masser af persille.

Antal portioner
  • 1½ kg skrabede nye kartofler
  • 4 tomater

Salatsauce

Pynt

  • bredbladet persille

Hertil

  • 750 g grillet kød, fx kyllingefileter
  • 600 g dampede grøntsager, fx haricots verts

Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne i letsaltet vand, lad dem køle af og skær de største i mindre stykker. Skær tomaterne i både.

Salatsauce

Rør fraiche, kvark og de øvrige ingredienser sammen. Vend kartofler og tomater i og smag til. Server den ingefærkrydrede kartoffelsalat til kød og grøntsager.

Tip

Kartoffelsalaten kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 28 %
Print