Iskold abrikoscreme med blåbær

Lille, let og frisk skyr dessert med et strejf af appelsin og koriander.
Fryseegnet
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Iskold abrikoscreme med blåbær

Lille, let og frisk skyr dessert med et strejf af appelsin og koriander.

Antal portioner
  • 150 g soltørrede abrikoser
  • ½ tsk knuste korianderfrø
  • kornene fra ½ vaniljestænger
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 dl vand
  • 2 spsk flydende honning
  • 4 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 125 g skyllede blåbær

Pynt

  • tynde strimler soltørrede abrikoser

Fremgangsmåde:

Blend abrikoserne i ca. 30 sek. sammen med korianderfrø, vaniljekorn, appelsinsaft, vand og honning. Tilsæt skyr og blend igen et øjeblik, til det hele er blandet. Smag til - cremen er frisk og syrlig. Stil den tildækket i fryseren i mindst 2 timer.

Rør den isede abrikoscreme igennem og hæld den i iskolde små skåle eller glas. Fordel blåbærrene og pynt med abrikosstrimler.

Tips

Kan fryses uden abrikoscreme

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 4 %
Print