Ispinde med citrus og saltlakrids

Citrus-is med knuste lakridsstykker bliver til superfine ispinde. Enkelt og godt til dessert eller fest.
Fryseegnet
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ispinde med citrus og saltlakrids

Citrus-is med knuste lakridsstykker bliver til superfine ispinde. Enkelt og godt til dessert eller fest.

8 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 10 tyrkisk peber (bolsjer)
  • 8 stænger salt lakrids, fx super flyers

Fremgangsmåde:

Knus bolsjerne i en morter eller i en hurtighakker.

Pisk fløden til flødeskum. Bland fraiche, æggeblommer, flormelis, citrussaft og sirup. Vend flødeskum, citrusblanding og bolsjer sammen. Fordel isblandingen i 8 ispindeforme eller i 8 små plasticbægre. Stil dem tildækkede i fryseren i ca. 45 min. Når isen er let frossen, kommer du en lakridsstang i hver - som pinden. Lad isen fryse færdig i mindst 3 timer.

Tip

Hvis du kommer lakridsstangen i fra starten af, kan du sætte den fast med et stykke tape, fra den ene side til den anden henover lakridspinden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 49 %
Print