Jordbær med vincreme
45 min

Jordbær med vincreme

Prøv denne skønne dessert hvis du gerne vil nyde sommerklassikerne jordbær og kold hvidvin på en ny måde.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Jordbær med vincreme

Prøv denne skønne dessert hvis du gerne vil nyde sommerklassikerne jordbær og kold hvidvin på en ny måde.

Antal portioner
  • 750 g jordbær
  • 1 spsk sukker

Vincreme

Tilbehør

  • 100 g sprøde kager

Fremgangsmåde:

Del jordbærrene på langs og drys dem med sukker. Lad jordbærrene trække i mindst ½ time.

Vincreme

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen, med en håndmixer, i en skål der kan tåle varme (fx metal- eller glasskål). Pisk vinen i. Sæt skålen over vandbad og pisk cremen ved jævn varme ca. 5 min., eller til den bliver tyk og fyldig. Lad cremen køle lidt af (lillefingervarm). Vend forsigtigt flødeskummet i cremen og smag til. Server straks vincremen sammen med jordbær og sprøde kager.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 50 %
  • Alkohol: 4 %
Print